• Vurderer andre klubber: Aleksander Melgalvis vet ikke om han blir i Strømmen.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Verken Strømsgodsets Thomas Lehne Olsen eller Strømmens Aleksander Melgalvis har bestemt seg for hvilke klubber de skal spille for kommende sesong. Men det står ikke på interessen.

Forlater sølvvinnerne

Lehne Olsen kan imidlertid fortelle at han ikke kommer til å forlenge sin kontrakt med eliteseriens sølvvinnere, Strømsgodset.

– Jeg skal finne meg en ny klubb. Jeg har vært i samtaler med treneren (Bjørn Petter Ingebretsen), og vi ble enige om at det var best for meg, sier den tidligere HamKam-spilleren.

For Melgalvis’ del skal han i dag i samtaler med Strømmen om hans framtid i klubben.

– Akkurat nå vet jeg ikke så mye, men jeg regner med det vil komme et konkret tilbud fra klubben i dag, sier Melgalvis, som for en uke siden ikke utelukket å spille for en lokal klubb på Hedmarken neste sesong.

Stor interesse

Selv om guttas framtid er noe usikker, er ingen av dem redde for å ikke finne seg arbeidsgiver.

– Jeg skriver ikke under på noe i dag. Det er klubber både i 1. og 2. divisjon som har vist interesse. Jeg har det ikke travelt, sier Melgalvis.

– Det blir klubbjakt framover, og det er interesse både fra eliteserien og 1. divisjon, sier Lehne Olsen, som utelukker en mulig Kamma-retur.

– HamKam er ikke aktuelt for meg. Hadde jeg vært noen år eldre så kanskje, men det skjer ikke sånn situasjonen er i dag.

Gleder seg til HA-kampen

I morgen skal de vise seg fram på Briskeby mot HamKam, sammen med resten av HA-laget.

– Det er alltid gøy å spille HA-kampen. Det var nok litt mer prestisjefylt å vise seg fram der tidligere, da HamKam var i Tippeligaen eller 1. divisjon, mens vi andre hangla rundt i 2. og 3. divisjon, gliser Melgalvis.

– Det blir moro å se HamKam-gutta igjen, og jeg gleder meg til å spille sammen med flere av de gamle lagkameratene mine fra Moelven, sier Lehne Olsen.

Vises direkte på HATV

Kampen vises direkte på HATV fra klokken 17.50 og er gratis for alle. HATV satser hardt på oppgjøret og stiller for første gang med flerkameraproduksjon på en fotballkamp.

I pausen vil det i tillegg være muligheter for tilskuerne til å prøve seg i skudd-konkurransen «Hvem kan skyte hardere enn Pål?» som har blitt vist på HATV i sommer og høst.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00