Vegard Skogheim gikk brått og uventet som trener i HamKam for noen uker siden. Siden da har han tatt sen noen uker ferie. I går ble Peter Sørensen presentert som ny trener i HamKam. Nå kan Løten fotball fortelle at Vegard Skogheim skal hjelpe dem.

- Løten FK er stolt over å kunne bekrefte at Vegard Skogheim blir en del av støtteapparatet rundt junior- og A-lag, skriver klubben på sine hjemmesider.

Vegard vil ha en rådgivende rolle og være en støttespiller ovenfor Knut Olav Pettersen, som fortsatt vil være klubbens hovedtrener.

Den gamle HamKam treneren vil møte på minst en trening i uken og følge 4. divisjonslaget på kamper sammen med Knut Olav.

- Løten FK har hjulpet HamKam med treningsfasiliter på dagtid vinterstid de siste sesongene, og på denne måten opparbeidet oss et godt samarbeid både med HamKam generelt og Vegard spesielt i hans tid som HamKam trener. Dette er en viktig årsak til at Vegard nå vil bidra til lokalmiljøet, mens han venter på neste steg i trener karrieren, skriver klubben.

Dersom det skulle dukke opp et tilbud fra Norsk toppfotball, eller utlandet, vil selvfølgelig Løten FK bare ønske lykke til videre i karrieren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.