Vegard Skogheim gikk brått og uventet som trener i HamKam for noen uker siden. Siden da har han tatt sen noen uker ferie. I går ble Peter Sørensen presentert som ny trener i HamKam. Nå kan Løten fotball fortelle at Vegard Skogheim skal hjelpe dem.

- Løten FK er stolt over å kunne bekrefte at Vegard Skogheim blir en del av støtteapparatet rundt junior- og A-lag, skriver klubben på sine hjemmesider.

Vegard vil ha en rådgivende rolle og være en støttespiller ovenfor Knut Olav Pettersen, som fortsatt vil være klubbens hovedtrener.

Den gamle HamKam treneren vil møte på minst en trening i uken og følge 4. divisjonslaget på kamper sammen med Knut Olav.

- Løten FK har hjulpet HamKam med treningsfasiliter på dagtid vinterstid de siste sesongene, og på denne måten opparbeidet oss et godt samarbeid både med HamKam generelt og Vegard spesielt i hans tid som HamKam trener. Dette er en viktig årsak til at Vegard nå vil bidra til lokalmiljøet, mens han venter på neste steg i trener karrieren, skriver klubben.

Dersom det skulle dukke opp et tilbud fra Norsk toppfotball, eller utlandet, vil selvfølgelig Løten FK bare ønske lykke til videre i karrieren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00