(Raufoss - HamKam 2-0)

Petter Vaagan Moen ble hentet tilbake til HamKam for å være en bærende kraft i laget.

Men i lokaloppgjøret mot Raufoss var 33-åringen å finne blant innbytterne.

- Det er helt greit, og jeg har ingen problemer med det. De som har spilt, har spilt bra, og det skal være konkurranse om plassene. Så det går fint, sier han.

Han var irritert over måten laget tapte på.

- Det er kjedelig å tape på den måten vi taper på. De skaper ikke så mye etablert, men vi slurver for mye, og de straffer oss for våre feil. Vi gjør feilvalg, og andreomgangen er det vi som kjører. Men sånn er det fotball. Og i dag gikk det mot oss, sier han.

Dette sa trener Kevin Knappen om vrakingen før kampen:

- Det er ingen av spillerne våre som har spilt seg ut av laget. Men vi har hatt folk på landslaget, og de har gjort det bra, og da fortjener de å få fortsette å spille, sier trener Kevin Knappen.

- Det kan virke litt dramatisk å benke lagets største profil..

- Ja, det kan du godt si. Men ingen er større enn laget. Og vi må bruke det laget vi mener er riktig, svarer Knappen.

God jarosinski

Det sto 0-0 etter de første 45 minuttene på Nammo stadion i Raufoss. Og det kan HamKam takke målvakt Lukasz Jarosinski for - som har reddet laget med flere gode redninger.

Vertenes største sjanse kom da Markus Naglestad felte en Raufoss-spiller inne på egen halvdel, og vertenes Kevin Jablinski ruvet i feltet og headet ballen mot mål på det påfølgende frisparket. Lukasz Jarosisnki ville det derimot annerledes da han kom seg lynraskt over mot stolpen og slo ballen ut til corner. 

Nicholas Mickelson ropte på straffe da han mente at Snorre Nilsen brukte armen til å blokkere et innlegg. Men han fikk ikke gehør av dommer Marius Lien. 

straffe-goal

Da Raufoss hadde hatt et skudd i tverrliggeren, indirekte frispark fra fem meter og en haug av store sjanser, ble Ryan Doghman felt av Ole Erik Midtskogen i boksen. Dermed fikk vertene en straffe, som Anton Henningsson satte i mål. 

På tampen av oppgjøret rotet HamKam-forsvaret bak, og Henningsson kunne plukke et løst tilbakespill fra Ruben Alegre, som han satte nede i det lengste hjørnet. 

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Jacob Egeris, Ruben Alegre, John Anders Rise - Markus Solbakken, Truls Jevne Hagen - Simen Bolkan Nordli, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Markus Naglestad.

Benken: Lars Jendal, Juan Manuel Cordero, Marius Bratberg Lund, Petter Vaagan Moen, Håvard Dalseth, Kevin Beugré, Sander Eng Strand.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.