Kristoffer Hagen som har gått gradene i Kamma, har slitt med skader hele sesongen. Midtbanespilleren står kun med seks kamper for grønnbuksene så langt i år. Nå er han bare lei seg på klubbens vegne.

- Ufattelig trist

- Det er ufattelig trist. For min egen del så har jeg ikke vært i noen annen klubb, så det er klart det er trist om klubben i mitt hjerte kanskje ikke skal finnes lenger, sier Hagen som har skjønt at det ikke har stått så bra til med klubbens økonomi den siste tiden.

- Jeg og sikkert flere med meg har skjønt at det var dårlig stilt økonomisk, men jeg var ikke inne på tanken at det skulle være så ille.

Uvitende før møtet

For det var en glad og sprudlende spillergruppe som avsluttet sin dag som instruktører på fotballskolen, kun en halv time før de gikk inn i møtet klokken 14:30. 

- Jeg trodde det var et møte hvor vi skulle få beskjed om klubben skulle bruke penger og satse på å holde seg i 1. divisjon, eller om de skulle spare penger og forsøke med de spillerne vi har, sier Hagen som allikevel fikk en viss anelse om at det ikke var et hvilket som helt møtet som ventet.

- Det har ikke vært ett møte hvor alle ansatte i klubben har blitt innkalt på kort varsel noen gang i min tid som a-lagsspiller, sier Hagen.  

Sjokkerte spillere

Hagen kunne fortelle til HA-sporten at store deler av spillergruppa ble sjokkerte av beskjeden de fikk i garderoben. Det var en lite snakkesalig spillergruppe som gikk ut av garderoben og forlot Briskeby uten å snakke med noen etter møtet.

Håper på redningsaksjon

Men Kristoffer håper fortsatt på at HamKam skal overleve, om ikke i 1. divisjon så i hvert fall som klubb. 

- Jeg håper det er noen som vil bidra. Det finnes så mange med hjerte for klubben at det tror jeg er mulig.

Men da må 3,2 millioner kroner skaffes på et eller annet vis innen mandag 1. juli klokken 12:00.

- 3,2 millioner er mye penger, men HamKam har trengt mer penger enn det før - og blitt reddet, så jeg tror det bør være mulig, sier en optimistisk Hagen.

Synd på alle i klubben

Men 23-åringen ser alvoret og vet at klubben er ille ute, derfor tenker han på alle som er i og rundt kubben.

- Det er kjipt å miste jobben sin, men jeg tenker også på alle andre i HamKam som også må finne seg ny jobb.

Om det skulle ende på verst tenkelig vis for Hamar-laget og klubben slås konkurs tror ikke Hagen 5. divisjon vil være veldig fristende for han selv eller noen andre spillere på laget.

- Jeg blir nok ikke med i 5. divisjon hvis det blir tilfellet. Jeg vil ikke snakke for noen av de andre gutta, men jeg tror ikke det er aktuelt for noen akkurat nå, avslutter Hagen som kan ha spilt sin siste kamp for klubben sin, ettersom han er skadet resten av sesongen.

Les også
SPORT

Må skaffe 3,2 millioner innen tirsdag, hvis ikke begjærer de oppbud.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00