Espen Olsen har vært tydelig på at han gjerne tar med seg midtstopperen til HamKam. Strømnes og Olsen jobbet sammen som trener og kaptein i Strømmen før 31-åringen reiste videre til Eliteserien og Stabæk før forrige sesong.

LES OGSÅ: Har siktet seg inn på to stopperalternativer

Godt forhold

– Olsen hjalp meg til å bli en eliteseriespiller og la til rette da interessen dukket opp, sier Strømnes til HA-sporten, og understreker at han har et veldig tett og godt forhold til Kamma-sportssjefen.

De snakker fremdeles sammen flere ganger i uken, og erkjenner at HamKam har vært et tema.

Slik uttalte Olsen seg om Strømnes for en drøy uke siden:

– Steinar er en sånn type som vi ser etter. Nå er det slik at han har kontrakt med Stabæk, men vi har pratet sammen. Vi er ikke i posisjon til å kjøpe spillere, så jeg vet ikke hvor sannsynlig dette er. Men vi får se, sier Olsen.

Hovedpersonen selv kan ikke si med sikkerhet hvilken klubb han er i neste sesong, men utelukker samtidig ikke at HamKam kan være aktuelt.

– Sesongen i Stabæk starter ikke før neste fredag og jeg har derfor ikke tatt stilling ennå til hvordan det blir neste sesong. Jeg har to sesonger igjen på kontrakten med Stabæk, også får jeg ta ting dersom det dukker opp noe konkret, sier Strømnes.

LES OGSÅ: Aktuelt å hente Strømmen-spillere

Skadeplaget

Denne sesongen har vært preget av lite spilletid og skader for ham.

– Det ble ikke slik jeg håpet på. Jeg fikk lite spilletid og det ballet etter hvert på seg med skader. Nå er jeg 31 år og må selvsagt spille. Jeg ønsker alltid å spille uansett hvor jeg er, sier han.

Torsdag uttrykte sportssjef Olsen viktigheten av å ha is i magen i spillerjakten for å sikre seg best mulige spillere.

– Foreløpig har Stabæk sagt at de ikke vil la ham gå, så slik det er nå så nærmer vi oss ingen løsning. Vi ser på andre alternativer. Men så får vi se hva som skjer, sier Olsen om sin tidligere elev.

LES OGSÅ: Skal ha to spisser – og sikter høyt

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00