FOLLO - HAMKAM 2-1

Etter svake resultat mot både Kongsvinger og Vard, fortsatte motgangen for HamKam borte mot Follo. I kampens aller siste minutt sikret Alexander Ruud Tveter vertene seieren med et utsøkt hodestøt.

Etter 2-1-tapet var HamKam-sjef Skogheim fornøyd med innsatsen, men misfornøyd med strukturen hans 11 utvalgte viste.

- Det var en match som aldri ble satt, det var Hawaii-fotball hele tida. Det er ikke noe å si på innsatsen i dag, men mye å si på strukturen, uttaler Skogheim.

Lyst til å vise seg fram

Kamma er inne i en blytung periode. Det lukter ikke opprykk av det ene poenget grønnbuksene har erobret mot bunnlagene Kongsvinger, Vard og Follo de siste ukene.

Skogheim mener motgangen forklarer dagens manglende struktur.

- Det er lett å falle ut av ramma når man opplever motgang. Alle har så lyst til å vise seg fram. I dag gjør vi det vanskelig for oss selv med enkle feil. Vi spiller uten selvtillit med ball, og stresser når vi ikke har ballen, forklarer HamKam-sjefen.

Ruud Tveter sikret seieren

Etter ti minutter på Ski stadion tok vertene ledelsen, da Alexander Ruud Tveter stanget inn et innlegg fra høyre.

Like før pause traff Emil Dahle tverrliggeren for HamKam, og bare to minutter etter hvilen ble Dahles skuddforsøk reddet på målstreken. Returen kjempet Adebahr inn, og lagene var like langt.

I det siste overtidsminuttet fikk Follo enorme kontringsrom å boltre seg på, og Jens Kristian Skogmo plantet ballen på hodet til Ruud Tveter fra høyre. Ruud Tveter gjorde ingen feil foran Lars Øvernes, og headet inn seiersmålet for Follo.

Kvalik fortsatt målet

Selv om de tre siste kampene har resultert i skarve ett poeng, nekter Vegard Skogheim å legge ambisjonen om kvalikplass på is.

- Kvalik er fortsatt målet, men det er dumt å tenke resultater nå når vi ikke får resultater. For bare to måneder siden spilte dette laget fantastisk fotball. Sånt tar lang tid å bygge opp, og kort tid å rasere. Vi må bare se lyset i tunnelen, og håpe at det ikke er toget, avslutter HamKam-treneren humrende.

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Viktor Adebahr (Niklas Tilley Solhaug fra 82.), Aziz Idris, Ole Amund Sveen (Fredrik Sjølstad fra 66.) - Anders Emil Nedrebø, Tore Andreas Gundersen, Emil Dahle (Daniel Bekkevold fra 73.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.