• FORNØYD: Kevin Knappen var fornøyd med tre poeng mot Stjørdals-Blink.

Sjansene haglet i Stjørdal lørdag, men det så ut til å bli nok en kamp der effektiviteten skulle lage en stor og stygg ripe i HamKam-lakken.

Helt til Tobias Ødegård raget høyt i lufta på dødball og headet inn tre poeng for grønnbuksene.

Neste sesong står han uten kontrakt. Jobben har allerede startet for å sikre framtiden, som han innrømmer er usikker.

– Spiller for framtiden

– Jeg stortrives både i Hamar og i HamKam og fortsetter mer enn gjerne i klubben neste år, sier Tobias Ødegård, som mener han har hatt en del stang ut de siste to årene.

– Jeg har vært mye skadet begge sesongene, og det har vært ødeleggende. Man rekker liksom aldri å komme i flyten, for de siste sesongene har jeg kanskje måtte stå over ti kamper i året. Det er ikke ideelt. Jeg spiller helt klart for min framtid i klubben nå, sier Ødegård.

Midtstopperen føler seg god nok til å fortsette i klubben.

– De siste kampene har jeg vært «in the zone», og da får jeg vist meg selv og hva jeg er god for. Jeg vet jeg er god, sier han.

Ingen avgjørelse ennå

HamKam-trener Kevin Knappen gir ingen garantier, men sier samtidig at Ødegårds muligheter for å fortsette i klubben er gode.

– Alle som er i stallen nå, er høyaktuelle for neste sesong. Jeg regner med alle spillerne også til 2017-sesongen. Evalueringen av hver enkelt vil jeg ikke kommentere noe mer enn at det ikke er tatt noen avgjørelse ennå, sier treneren.

Denne sesongen har Bærum-gutten vært inn og ut av laget, og unggutten Marius Bratberg Lund har gjort en god figur. Treneren mener Ødegård hadde spilt, hvis det ikke var for skader.

– Han har vært ut og inn på grunn av skadene, sier Knappen.

Sliteseier

Selv om HamKam var det beste laget lørdag, fikk Stjørdals-Blink mange enorme målsjanser. Bakerst sto Emil Holst en meget god kamp og reddet HamKam opptil flere ganger.

– Emil var god og hadde en matchvinnerredning blant annet. Spesielt i andreomgang var vi bra, men det er mer å gå på, sier Knappen.

Saihou Jagne brant mange gode sjanser, blant annet alene med keeper i andreomgang.

– Vi må bli mer effektive foran mål. Her, som mot både Elverum og Tynset, burde vi scoret mange flere mål, sier Kevin Knappen etter 1-0-seieren.

Les også
SPORT Kevin Knappen fornøyd med tre bortepoeng.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.