LA MANGA: Henrik Lehne Olsen (16), Christian Wirstad (18), Espen Fjeld (17), Kristian Eriksen (18) og Torgeir Strand Osmo (18) har alle fått sjansen til å trene med A-laget en stund nå. Flere av dem har konkrete mål om å spille seg til proffkontrakt.

- Tempoet er høyt og jeg får god matching her nå. Målet er å bli bedre og komme i førsteelleveren etter hvert. Jeg håper å få sjansen i minst en kamp denne sesongen. Og målet er proffkontrakt, sier Wirstad som spilte flere gode kamper på rekruttlaget til HamKam i fjor.

Henrik Lehne Olsen er broren til Thomas i Strømsgodset. Han er blitt rådet av storebror til å være tålmodig.

- Det er først og fremst godt å få trene i shorts igjen. Målet er jo proffkontrakt med HamKam nå, men jeg vet jeg må være tålmodig. Det handler om å vende seg til nivået. Alt går mye fortere i HamKam enn i Moelven. Det er ganske stor forskjell, presiserer Henrik Lehne Olsen, som også har bestemt seg for en ting til :

- Jeg skal tørre å by på seg selv og ikke være redd for å drite meg ut.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.