La Manga
- Jeg har skrevet ettårskontrakt med Elverum og er i utgangspunktet med hit for å trene godt med gode medspillere og møte tøff motstand, sier Ulrik sjøl.
Trønderen har likevel ikke noe trøbbel med å fortelle at han naturlig nok kommer til å gjøre alt han kan for å gjøre et godt inntrykk.
- Men da må jeg slutte å slå håpløse tversoverpasninger som jeg gjorde på trening i dag, ler Balstad, som fikk erfare at såpass grove pasningsfeil ga sure baklengsmål.

Starter i dag

Med Truls Jevne Hagen hjemme med et skadet kne, er Vegard Skogheim på utkikk etter en backerstatter. I første omgang til kampene i Spania, men kanskje også på litt lengre sikt.
- Ulrik er med hit som vikar for Truls. Det er ikke snakk om noe mer enn det, selv om vi selvsagt kommer til å følge både Ulrik og Kenneth Di Vita Jensen nøye, sier Skogheim.
Allerede i kveld kan det hende Ulrik får sjansen mot sterke Vålerenga, dersom ikke Skogheim gir unge Torgeir Strand Osmo sjansen.
- Uansett spilletid blir det en stor utfordring om jeg får sjansen, sier backen, som ble omtalt som lokal helt da han var førstemann som skrev under ny kontrakt med Elverum rett etter nedrykket i fjor.

Tydelig signal

- For meg var det viktig å si ifra kraftig når noen av lagkameratene mine uttalte at de helst ville forlate Elverum og spille på et høyere nivå. Det holder ikke når mange av oss ikke beviste noen ting i 1. divisjon, sier Balstad.
Elverum-trener Kevin Knappen er heller ikke redd for å miste backen sin til HamKam.
- En slik tur er bra for Ulrik, og vi i Elverum er opptatt av å ha et godt forhold til HamKam. Derfor sa vi sjølsagt ja til å la Ulrik få reise til La Manga, sier Kevin Knappen og understreker at Balstad har skrevet under ny proffkontrakt med klubben.
- Uansett skjønner jeg at HamKam har fulgt med Ulrik over tid, og det vil derfor ikke være noe sjokk om det kommer en forespørsel fra Hamar-klubben etter treningsleiren, sier Kevin Knappen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.