Sindre Eid fikk en pangstart som hovedtrener i Hødd mandag. Hans gutter slo hjemmesterke Hamkam 1-0 på Briskeby, etter en taktisk perfekt gjennomført kamp.

Og kampens eneste mål var enkelt og genialt. Eirik Ulland Andersen førte opp på midtbanen, og stakk en nydelig pasning gjennom i midten. Der var Joachim Magnussen i fullt firsprang. Og han tok med seg ballen, rundet keeper og trillet inn 1-0. Mens Hamkam sto igjen og ropte på en offside som aldri ble vinket.

Ikke ferdigscoret

Magnussen benektet at målet nesten var ferdigscoret før han mottok pasningen.

- He-he, jeg måtte jo runde keeper og sette den i nota. Men ja, pasningen var veldig bra, smilte Joachim.

HamKam åpnet kampen best, mot et Hødd-lag som la seg lavt og satset på kontringer. Det var lurt, for Hamkam kjørte seg fast mens Hødd flere ganger var farlige på overgangene. Et stygt beinbrudd på unge Emil Sildnes tidlig i kampen så også ut til å ta noe av futten av Hamkam, som produserte svært lite.

Forsvarte seg godt

I 2. omgang skulle Hødd forsvare ledelsen med nebb og klør, og gjorde det. Hamkam eide ballen mye, men uten å trenge gjennom. En flott redning av keeper Jan Lennart Urke på en suser fra distanse var det nærmeste hjemmelaget kom.

- Ingen stor kamp fra vår side, men vi viser stor moral og vilje, sa en glad Sindre Eid.

– Vi fikk problemer med rommene på sidene og måtte legge om tidlig til en nærmest 4-5-1 formasjon. Og vi holdt nullen, det er en god vane, smilte sjefen.

Poeng i banken

- Det føles veldig godt å vinne her. Nå har vi satt de første poengene i banken, og så får vi bygge på derfra, sa lagkaptein Jesper Törnqvist. Som sammen med Steffen Moltu storspilte i midtforsvaret.

En perfekt start for Hødd, og ikke minst for det nye trenerteamet Sindre Eid og Steinar Lein.