Sogndal startet kampen best og satte tidlig et visst press på HamKam, som likevel ikke ga seg uten kamp. Sogndal-trykket resulterte etter hvert i scoring og 1-0, signert Mahatma Otoo. 

Baklengsmålet så ut til å gi de tilreiste en vitamininsprøytning, og HamKam fikk etter hvert holde en del på ballen. Mot slutten av den første omgangen, resulterte det i utligningsmålet til 1-1. Emil Sildnes forserte framover forbi et par spillere før han fyrte av fra distanse og scoret. 

Også i den andre omgangen gikk HamKam ut i et høyt tempo og dominerte ballbesittelsen. Hjemmelaget la seg lavt, og ble presset lenge. 

Etter hvert kom uttellingen, da innbytter Daniel Bekkevold kriget inn en 2-1-ledelse med fem minutter igjen av kampen. Det så ut som om HamKam hadde god kontroll, og de fleste trodde seieren skulle bli HamKams. 

I det siste spilleminutt kom dog utligningen for Sogndal, som jublet som om de skulle vunnet. 

- Resultat teller lite i treningskamper, men jeg synes vi gjør en solid opptreden. Etter de første 15 minuttene er vi gode og spiller oss bedre og bedre inn i kampen. Da vi etter vært får score 2-1, burde vi også vunnet kampen, sier Vegard Skogheim til HA etter kampen. 

FØR KAMPEN

Etter Viktor Adebahrs tidlige scoring sist, vant HamKam 1-0 over Ull/Kisa i årets første test. 

- Dette var en bra start på den nye sesongen. Vi gjør en bra innsats, og presser dem aggressivt og godt. Vi har en del å gå på i etablert angrep, men det er ikke så rart med så mange nye spillere og juniorer på banen. I dag produserer vi nesten et tosifret antall sjanser, og vi burde vunnet med flere mål, sa Vegard Skogheim etter den kampen. 

I kveld har HamKam tatt turen over Filefjell for treningskamp mot Sogndal. Det søker Kamma-treneren flere gode svar. 

- Vi var ikke veldig gode i etablert angrep mot Ull/Kisa og der ønsker jeg å se bedring til denne kampen, sier han. 

Emil Holst, Lars Øvernes, Magnus Sylling Olsen, Fredrik Sjølstad og Kristian Wirstad er ikke med grunnet skade og sykdom. Pekka Lagerblom sto over mot Ull/Kisa, men er tilbake i dag. 

Kampstart er klokken 19.00. 

HamKam (4-2-3-1):

Christian Aarbogh Bjerke - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, John Anders Rise - Pekka Lagerblom, Aziz Idris - Viktor Adebahr, Emil Sildnes, Henrik Lehne Olsen - Tore Andreas Gundersen.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.