HAMAR: Et usikkerhetsmoment foran kampen Lillestrøm-HamKam søndag ettermiddag er hvem som skal fylle høyreback-rollen. I og med at Håkan Malmstrøm er ute med skade, står det mellom Truls Jevne Hagen og Joachim Sørum. På formasjonstreningen lørdag, var det Sørum som spilte i posisjonen. Det tyder på at det er han som starter mot Lillestrøm søndag. HA-sporten tror Lillestrøm spiller med en bred, og to i tette på topp. Jon Mitdun Lie vil ligge til venstre, mens Olivier Occean og Arild Sundgodt kommer til å ligge foran mål.
 
– Det passer Sørum godt, og det er nok derfor Arne (Erlandsen) velger ham på høyrebacken, sier Pål Strand.
 
Laget på formasjonstreningen:
Ivar Rønningen – Joachim Sørum, Juha Pasoja, Arnar Førsund, Vegar Bjerke – Adem Güven, Markus Ringberg, Marius Gullerud, John Anders Rise – Olivier Karekezi, Oluwasegun Abiodun.
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.