Chris Twiddy sto bak roret da HamKam tok sitt første poeng på bortebane i 2014 mot Kristiansund for tre uker siden. Søndag ble det klart at sesongens første bortepoeng også ble det siste. Bærum ble altfor sterke og vant 6-2 på vindfulle Kadettangen.

- Det var selvfølgelig ingen morsom opplevelse, men igjen scorer vi to mål, og det er positivt, oppsummerer waliseren i videointervjuet over.

Marerittsesongen går mot slutten, og Twiddy mener det er et lys i enden av HamKams bekmørke tunnel.

- De har en fantastisk mulighet til å bygge opp fra bunnen. Nå kan de bygge opp alt fra økonomi til en god, sulten og ung spillergrippe, sier han optimistisk.

Se hva Twiddy tenker om HamKams opprykksmuligheter neste sesong i videoen over.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.