I en treningskamp mot Mjøndalen før sesongen fikk backen en smell menisken og måtte operere.

Likevel har han aldri blitt bra igjen, og nå tyder mye på at det går mot ny operasjon.

manglende progresjon

Sist han spilte var i cupkampen mot Nybergsund for fire uker siden. Helt siden da har han hatt hevelse på skadeområdet, og all trening har foregått alternativt.

- Det er gørr kjedelig. Jeg kan ikke løpe, ikke strekke beinet fullt ut og hevelsene har ennå ikke gått ned siden kampen mot Sundet. Nå har det gått fire uker uten at det har blitt noe bedre. Det leger tydeligvis ikke seg selv, for nå er det faktisk nesten verre enn før operasjonen, sier en oppgitt Truls Jevne Hagen før dagens møte med Sandefjord.

For et par uker siden fikk han injeksjoner direkte på skadestedet.

- Det hjalp litt, men det gjorde vondt på flere andre plasser i kneet i tillegg, sier han.

- Stor sannsynlighet

Kirurgen ble kontaktet, og i dag skal Jevne Hagen ta nye MR-bilder av kneet sitt.

- Det er ikke sikkert man ser noe nytt på bildene, men jeg tror uansett det blir et inngrep. Det kan være noen løse biter, eller at noe mer må fjernes. Jeg har skjønt det som at sannsynligheten for ny operasjon er veldig stor, sier han.

HamKam-lege Håvard Strand mener det likevel kan hende modølen slipper ny operasjon.

- Jeg mistenker at han må opereres på nytt, men det avgjøres etter at vi har sett MR-bildene, sier Strand.

Ute til over sommeren

Da venter etter alle solemerker et nytt langt skadeavbrekk for den skadeplagete høyrebacken.

Han regner ikke med å være tilbake før etter sommeren.

- Blir det operasjon, så blir rehabiliteringen like lang som sist. Det blir nok i hvert fall ikke noe fotball før etter ferien, sier Jevne Hagen.

Peter Sørensen regner heller ikke med å ha Truls tilgjengelig for spill på en god stund ennå.

- Jeg kommer til å følge med på MR-bildene i morgen, men per nå kan han jo uansett ikke spille. Jeg regner ikke med at han spiller før etter sommerferien, sier Sørensen.

- Jeg får bare krysse fingrene, sier Truls Jevne Hagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.