HamKam-fysio Magnus Nilsen forteller at Petter Vaagan Moen er den eneste spilleren som ligger an til å misse kampen mot Aalesund søndag.

Markus Solbakken måtte hjelpes av banen i søndagens oppgjør mot Notodden.

– Han ble tråkket på av en motspiller og hadde vondt. Det dreier seg om en forstuing av det ytre tåleddet, men jeg tror han rekker Aalesund-kampen, sier Nilsen.

Simen Bolkan Nordli var maksimalt uheldig under oppvarmingen før Levanger-kampen forrige søndag da han ble truffet av en ball i tinningen. Han deiset i bakken og pådro seg en hjernerystelse. Den har holdt ham ute av kampene mot Levanger og Notodden.

– Simen trener for fullt onsdag, og har trappet gradvis opp treningen slik man skal med disse skadene. Jeg er ganske trygg på at han er klar søndag, sier fysioterapeuten, og anslår at Vaagan Moen rekker neste seriekamp mot Tromsdalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.