På fotballens nasjonaldag 16. mai får HamKams nye trener, Peter Sørensen sin første kamp på benken for Kamma. Han skal riktig nok i utgangspunktet kun observere, mens Svein Inge Haagenrud skal lede laget mot serieleder, Mjøndalen kl 20:05 i kveld.

Har tro på Sørensen

Som oppvarming før kveldens kamp har Sparebanken Hedmark invitert alle og enhver til fest på torget mot Vangsvegen utenfor Briskeby. Der var det konsert og servering av både mat og drikke.

Men viktigst i dag var hverken is, brus eller pølser. Det var nettopp grønnbuksenes nye trener som var temaet blant de aller fleste fremmøtte. Og optimismen er stor blant supporterne. Og de tre Briskebybanden-medlemmene, Christian H. Dalseg, Aleksander R. Helgesen og Heidi Korsveien var veldig optimistiske før møtet med serielederen.

- Jeg tror og håper det går bedre nå, sier Christian H. Dalseg.

HamKam-fansen tror Sørensen vil gi Kamma den forandringen de muligens trenger.

- Jeg tror han vil disiplinere gutta, det har kanskje vært en mangelvare før, uten å si noe vondt om Skogheim, sier Aleksander R. Helgesen.

Kan snu i kveld

Og de tre Kamma-supporterne tror det snur allerede i kveld. Heidi og Christian tror HamKam vinner 3-1, mens Aleksander tror Kamma stenger igjen bakover på banen og vinner 2-0.

- Det snur i kveld, sier de tre trofaste supporterne.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.