– Jeg vil fortsette å score mål og mot Tynset tror jeg på to mål. Det kan faktisk være mulig å score hattrick, sier HamKam-spissen, som har vært i gnistrende form den siste tiden.

– gode gamle jagne

Spissen er blitt satt tilbake av skader, og i store deler av vårsesongen lignet han ikke helt seg selv.

– Da jeg kom til HamKam så kjente jeg nesten ikke igjen CH. Nå har han sluttet å tenke, og det er bra. Han ser ut som gode, gamle Jagne igjen, sier trener Kevin Knappen om sitt ess.

Han understreker viktigheten av å ha målmaskinen i form.

– Nå er CH så kvass i det han holder på med at han er en trussel for ethvert forsvar. Han har sett meget bra ut på trening i tillegg til de siste kampene, sier Knappen.

Hovedpersonen selv synes det var godt å få inn Knappen som trener, etter at Kent Bergersen var ferdig på Briskeby.

– Vi kjenner hverandre fra Brumunddal-tiden og jeg liker Kevin veldig godt. Han er tydelig og gir klare instruksjoner. Personlig føler jeg han er flinkere til å få ut det beste i meg enn hva Kent var, sier Saihou Jagne.

Savner akselrasjon

Etter kampen mot Nardo sist, fortalte Jagne at han fremdeles ikke var hundre prosent frisk etter skaden han har slitt med, høyt oppe på baksiden av låret. Det hemmer han fremdeles.

– Jeg er frisk nok til å spille 90 minutter og føler meg bra. Problemet er at akselrasjonen min er fullstendig borte. Jeg har ingen eksplosjon. Dersom jeg var hundre prosent frisk så kunne jeg løpt fra motstanderne hvor lett som helst, mener spissen.

Han har vært nødt til å legge om spillestilen og være nytenkende for å få det beste ut av seg selv på grunn av smellen.

– Jeg har måttet tenke annerledes og spille på en annen måte enn hva jeg er vant til for å fungere optimalt, sier han, og legger til:

– Selv om jeg har vist god form så har jeg mye mere inne. Når akselrasjonen kommer tilbake, får spillet mitt en ny dimensjon. Jeg er ikke hundre prosent ennå.

Sammen har Ivar Sollie Rønning, som er klar igjen for spill, og Jagne for alvor funnet hverandre i høst. Den svensktalende spissen skryter av samarbeidet de to har klart å opparbeide seg.

– Han er veldig enkel å spille sammen med. Vi er gode til å hjelpe hverandre, og jeg synes det fungerer spesielt bra med tanke på at vi kun har hatt én sesong sammen, sier Jagne.

Noen spørsmålstegn

Etter gårsdagens trening hadde trener Kevin Knappen fremdeles ikke bestemt seg for hvem som skal starte mot Tynset. Emil Dahle og Kristoffer Hagen vurderes som indreløpere, mens Thobias Ndungu er aktuell ut venstre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.