Guttelaget født 1998-99 snudde sin finale mot Eidskog og vant 3-2. HamKam G14 vant komfortabelt 5-1 i finalen mot Hauketo, mens de 2001-fødte vant på myntkast etter 2-2 etter ekstraomganger mot Frogner.

- Veldig morsomt, og det er bra for klubben at vi er med og kjemper i alle aldersklasser, sier leder for spillerutvikling i HamKam, Chris Twiddy.

Flere med a-lagspotensial

Twiddy jobber med og ser disse lagene hver dag og har god oversikt. Han lot seg imponere ikke bare av resultatene, men også spillet som lå bak.

- Spesielt 2001 og 2000-laget spilte godt synes jeg. De prøver å spille på en bevisst måte med mye pasninger og stor ballbesittelse. De spilte bra fotball, og det er vel så viktig som resultatene for oss som jobber for å utvikle spillerne, sier Twiddy.

Han ser stort potensial i mange av guttene som vant finalene.

Twiddy er sikker på at han i framtiden vil se flere spillere fra dagens gutt- og småguttelaget representere A-laget i framtiden.

- Vi har veldig mange spennende spillere nå. Jeg ser for meg at tre-fire fra hvert årskull kan bli a-lagsspillere. Det gror veldig godt nå, sier han.

Sønn av Ståle, Markus Solbakken, var blant talentene som imponerte. I finalekampen mot Hauketo vartet han blant annet opp med to klassescoringer. Sammen med Luca Taouss Sveen gjorde han Hauketo underlegne på midtbanen.

Sebastian Pedersen har allerede prøvd seg på G15-landslaget, og viste hvorfor i semifinalen mot Drøbak/Frogn da han scoret alle tre HamKams mål i 3-2-seieren.

Gleder seg over Wang

Fra høsten 2015 etablerer WANG skole i Hamar.

- Det er fantastisk for oss at WANG etablerer skole i Hamar, mener Twiddy, som har stor tro på å få til et godt samarbeid WANG og HamKam.

- Det vil hjelpe enorm i forhold til at vi kan tiltrekke oss spillere fra andre kommuner. Så er det snakk om at trenere fra HamKam vil være på skolen i tillegg. Det skal samarbeides tett mellom skolen og klubben, sier Twiddy, og legger til.

- Det blir et unikt tilbud for å få samkjørt skolegangen med fotballen. Helt klart.

Fornøyd turneringsleder

HamKams daglige leder, Anders Langset, var strålende fornøyd med turneringens gang.

- Vi er strålende fornøyd etter en kjempehelg der alt har gått på skinner. Det kunne knapt gått bedre, sier Langset, og legger til:

- Av i alt 12-13 millioner kroner i omsetting så kommer 3,5 av de fra Briskebyturneringen, som landets største helgeturnering. Vi har ambisjon om å være best i Norge til å arrangere turneringer, Det jobber vi også knallhardt for å være, sier han, som også er turneringsleder.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.