Hamar
- Det er et bra opplegg, som blir organisert med et eget styre. Hele gjengen blir en ressursgruppe, sier Kristiansen, og legger til:
- Vi har fått inn over 500.000 kroner, men alt går ikke inn for å sikre lisensen.
I informasjonen om Hemmat står det blant annet: «Gjennom etableringen av Hemmat har vi som mål å skape et bredt engasjement, også utover gruppen personer og bedrifter som ofte bidrar i HamKam. Vi ønsker at dette blir en ressursgruppe for klubben som via etableringen kan bidra økonomisk, men også på andre områder. Hemmat skal være åpent for alle, gøy, et fellesskap med hjerte for HamKam, uavhengig av HamKam og det styres av dem som deltar i selskapet.
Totrinnsraketten i informasjonen ser slik ut:
«1) Bidra til å sikre HamKam et godt økonomisk resultat i 2013, slik at klubben får fornyet lisens for 2014.
2) Være en ressursgruppe og bidra økonomisk til sportslige forsterkninger for sesongen 2014 og framover.»
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.