– I Sandefjord ble det ikke som jeg ble lovet eller hadde sett for meg. HamKam var en klubb som passet godt for at jeg skulle få tilbake gleden på fotballbanen, sier kristiansanderen.

Lars Bohinen ga beskjed om at laget skulle spille med to spisser og at Naglestad skulle være én av dem. Slik ble det imidlertid ikke, og 26-åringen forlot klubben etter kun seks kamper, fem av dem som innbytter.

Vil tilbake

På to kamper for HamKam har det blitt fem scoringer. Den offensive 26-åringen legger ikke skjul på at han vil tilbake til Eliteserien.

– Jeg vet at jeg er god nok for Eliteserien. Det gjør folk som kjenner meg også, og jeg vil prøve meg der igjen. Jeg er klar over egne ferdigheter foran mål. Ikke mange i Eliteserien er bedre der, sier han, og legger til:

– Jeg kan score 15 mål i Eliteserien. I OBOS-ligaen kunne jeg også bøttet inn scoringer.

Før han ble enig med Kamma i sommer, var det flere klubber fra OBOS-ligaen som meldte sin interesse. Grønnbuksene fikk Naglestad til å føle seg spesielt ønsket, og klubben gikk med på en kontrakt som strakte seg ut sesongen.

– For meg var det viktig å ha mulighetene åpne etter sesongen. I HamKam har jeg fått gnisten tilbake, sier han.

Kruttsterk spissduo

Mye tyder på at Naglestad skal danne spissduo med Ivar Sollie Rønning mot Grorud lørdag.

Det betyr at toppscoreren og mannen med avdelingens giftigste målsnitt skal spille sammen på topp.

– Jeg er enig, det stinker mål, gliser Naglestad.

Han presiserer at noe lag ikke er blitt tatt ut ennå, men at han gleder seg til å spille i tospann med Sollie Rønning.

– Vi har en del like ferdigheter. Da gjelder det å spille hverandre bra. Vi er gode fotballspillere som kan finne ut av dette, sier han.

– Kan bli toppscorer

Forrige helgs hat trick-helt innrømmer at han har ofret toppscorertittelen noen tanker, selv om det viktigste er å vinne kamper.

– Som spiss tenker man jo på det, selv om toppscorertittelen ikke er et mål i seg selv. Det kan kanskje gå, sier han, før Kamma møter Grorud. Der akter han å fortsette scoringsbonanzaen.

– Jeg ser ingen grunn for å ikke fortsette på samme måte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.