HamKam ligger desidert sist i 1.divisjon. Spillerne flykter fra klubben. Det ser kort sagt ikke lyst ut for HamKam foran høstsesongen.

Lørdag ettermiddag starter de på siste halvdel av sesongen. De starter mot laget som ligger fem poeng foran dem på tabellen, Ull/Kisa som tirsdag signerte avtale med John Anders Rise, som er en av spillerne som forlater HamKam, og som sannsynligvis spiller MOT HamKam lørdag ettermiddag.

Mange tror jo nå at HamKam rykker ned. Hva skjer da neste år? Er de gode nok til å vinne 2.divisjon og rykke opp igjen?

Tror du de møter Ottestad i 2.divisjon neste sesong?

Tror du at HamKam rykker rett opp fra 2.divisjon?

Klikk og tipp her!

Se her hva de andre mener!

Les også
SPORT

HATV: Adebahr og Rise forlater HamKam.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.