HamKam spilte jevnt med bunnrival Ull/Kisa de første 45 minuttene. Etter pause raknet det for grønnbuksene. De fikk fire mål imot på 30 minutter.

burde scoret

Det tok bare 11 minutter før HamKams nye spiss, Martin Trøen hadde sitt første skudd på mål. 18-åringen fikk ballen på 14 meter, vendte opp og fyrte av gårde et skudd med kraft i.

- Jeg burde ha scoret på min første sjanse. Skuddet var så hardt at keeperen ga retur, men jeg rakk ikke å skyte på nytt før keeperen tok ballen, sier Martin.

Kun 11 minutter etter den første sjansen var Trøen frampå igjen. Den raske og tekniske spissen satte fart mot mål og skjøt fra 20 meter. Dessverre havnet ballen rett utenfor mål.

- Jeg sa jeg skulle score før kampen og var veldig nær tre ganger. Den siste gangen runda jeg to spillere, men skjøt utenfor igjen. Skikkelig uflaks, sier spisstalentet som har spilt flere aldersbestemte landskamper.

ungt lag

HamKam avsluttet kampen med seks juniorspillere på banen. Trøen har troen på at det unge og urutinerte laget vil reise seg i høstsesongen.

- Mange av dem som spilte mot Ull/Kisa har aldri spilt på dette nivået før. Alle utskiftningene i troppen påvirker oss og vi har ikke spilt mye sammen. Jeg tror vi unge vil utvikle oss av å bli kastet ut blant bedre spillere og lag, sier Trøen.

Etter 40 minutter slo tidligere HamKam-spiller Viktor Adebahr et frispark på bakerste stolpe som Pål Steffen Andresen elegant header i mål. 1-0 til hjemmelaget før pause. Deretter skled Aziz Idris som bakerste mann og mistet ballen foran eget mål. Lars Jørgen Mork fornektet seg ikke og doblet ledelsen to minutter etter pause. HamKam-spillerne begynte allerede tidlig i andre omgang å løpe imellom og det kollektive arbeidet sviktet.

I det 59 minutt startet Ull/Kisas kantspiller Ahmed Suleimani et show ingen HamKam-spillere klarte å stoppe. Nigerianeren herjet og scoret ekte hat trick.

Flere av HamKams juniorer vil trolig få prøve seg i 1. divisjon denne sesongen. Etter kampen mot Ull/Kisa forsvinner både Aziz Idris og Tore Andreas Gundersen.

- Dette er høyst trolig min siste kamp for HamKam. Jeg vil spille i en høyere divisjon og har fått noen tilbud fra andre klubber. Mer vil jeg ikke si, sier Idris.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.