Treningsleiren til Tyrkia ble droppet. Nå blir det altså Spania-tur i stedet. Assistenttrener Chris Twiddy tror det blir veldig bra. De reiser søndag og kommer hjem lørdag. De skal bo i Albir, som ligger rett nord for Alicante. Treningsanlegget ligger rett utenfor byen.

– Dette blir bra. Alle spillerne blir med, med unntak av Niko Mickelson, som er opptatt med landslagssamling. Det skal bli godt med litt varme, og så skal vi terpe på detaljer inn mot seriestarten, sier Chris Twiddy, som også mener det sosiale er viktig på en slik tur.

– Vi har en bra stamme fra forrige sesong, men vi har også fått inn flere nye spillere, og det er viktig at de blir godt integrert i spillergruppa. En sterk gruppe er viktig i en lang sesong, sier Chris Twiddy.

HamKam har hentet Lukasz Jarosinski, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero, Petter Vaagan Moen og Kevin Beugré foran denne sesongen.

Alt på kunstgras

HamKam skal både trene og spille fredagens kamp mot 2. divisjonslaget Fana på kunstgras. Fana, som har Patrik Hansson som trener, er ikke i samme avdeling som HamKam.

– Vi skal spille aller flest seriekamper på kunstgras, og da vil vi ha mest mulig av oppkjøringen på kunstgras også. Det er et kjempefint anlegg i Albir.

Chris Twiddy er fornøyd med mye av det han har sett i treningskampene. I helga slo de Raufoss 2–1 borte, etter scoringer av Kevin Beugré og Valentin Blaka.

Tidligere har de også slått 1. divisjonslaget Elverum. Da ble Ivar Sollie Rønning matchvinner. Den kampen ble også spilt borte.

– Veldig solide defensivt

– Jeg synes at vi har vært solide offensivt, selv om det var litt rufsete i en omgang mot Raufoss. Defensivt har det vært veldig solid. Vi har ikke sluppet inn spillemål ennå. Det har vært ett baklengsmål på corner, i tillegg til ett straffespark, sier Chris Twiddy, og fortsetter:

– Vi har fått inn fine typer, gode spillere, som er med på å løfte laget. Det blir veldig spennende framover, sier Chris Twiddy.

1. april skal HamKam møte Fu/Vo på Børstad. 8. april venter Hødd på Høddvoll i den siste treningskampen før seriestart.

HamKam møter Asker borte i den første seriekampen 17. april. Det blir lokaloppgjør mot Brumunddal på Briskeby 23. april.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00