HAMAR: Ringsakers keepertalent Tor Torgersen har takket ja til et treningsopphold med Stabæk, men HamKam håper fortsatt at han velger å gå til dem.

- Vi er kjent med at Tor skal prøve seg i Stabæk. Det er forståelig at han ønsker det, men vi håper han tenker seg godt om. Vi vil gjerne at han kommer til HamKam, og det er mange fordeler med det å kunne bo hjemme og spille i HamKam, sier HamKams keepertrener Rolf Høgmo.
HamKam ønsket også at Torgersen skulle komme til klubben for denne sesongen. Men han ble da lovet å spille i 3. divisjon i Ringsaker. Det har det imidlertid blitt lite med på Torgersen som imponerte stort under HA-sportens kamp mot HamKam i vinter.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.