Torgeir Strand Osmo kom fra Brumunddal før fjorårssesongen. Etter det har han tatt kvantesteg som fotballspiller.

Ventetiden over

– Endelig. Dette har jeg ventet på lenge. Det å gå i det uvisse er aldri helt komfortabelt, sjøl om jeg skjønner det godt. Jeg skal jobbe som en slave for å spille meg inn på laget. Jeg er tålmodig og vet at det kan ta tid. Derfor skal jeg gi jernet på treningsfeltet, så får jeg se om det holder, sier Osmo.

Torgeir har mange sesonger i Brumunddal, men fikk aldri noen kontrakt med klubben.

– Jeg var i samtaler med Brumunddal i 2012. Det ble ingen avklaringer der og da, så jeg bestemte meg for å prøve lykken i HamKam, noe jeg aldri har angret på, fortsetter unggutten.

Er som poteten

Torgeir er nok aller best som back, men han har prøvd seg på mange plasser.

– Jeg er som poteten. Kan brukes på mange plasser. Jeg har spilt på de fleste plassene, men jeg tror Skogheim vil satse på meg som back. Skulle Skogheim prøve meg i andre posisjoner, så er jeg klar som et egg. Jeg spiller der treneren føler jeg kan gjøre den beste jobben, sier Torgeir Strand Osmo.

Ros fra Skogheim

Trener Vegard Skogheim er fornøyd med at unge Osmo er klar for A-stallen.

– Torgeir har fått kontrakt på grunn av at han har utviklet seg mye den siste tiden. Han har vært tålmodig og bygget seg opp. Nå har jo Torgeir i tillegg fått fotballkropp, sier Skogheim med et smil om munnen.

Når det gjelder Kristian Wirstad, som er aktuell for utlån til Brumunddal, er ingenting bestemt ennå.

Wirstad kan bare lånes ut om han har amatørkontrakt.

Vegar Skogheim uttalte før helgen at Wirstad kanskje er den spilleren som er best av de som hospiterer i klubben.

Skulle det gå slik at det ikke blir noen avtale med Brumunddal, kan selvfølgelig Wirstad også ende opp med en proffkontrakt i HamKam.

Når det gjelder Henrik Lehne Olsen, Kristian Eriksen og Espen Fjeld fortsetter alle tre og hospitere opp på A-laget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.