Gundersen skriver følgende på sin Facebook-profil:

"Takk for meg. Etter litt over 3 år i Ham kam fotball skilles våre veier. Siden 2011 har det vært oppturer og nedturer. Fra å ligge øverst på tabellen og nyte tilværelsen, til å ligge nederst og virkelig kjempe mentalt og fysisk hver eneste dag. For det har vi gjort, kjempet. Alle som en. Nå er det dessverre blitt sånn at jeg er blitt bedt om å gi meg i Kamma for å redde klubben fra konkurs. Den sportslige og økonomiske statusen gjør at det er eneste løsningen for klubben. Og det er jeg veldig lei meg for.

Likevel gir jeg meg med meget god samvittighet på at dette grepet er med å hjelpe klubben til å fortsette. Fortsette til å prege norsk fotball slik de har gjort i flere tiår. Klubben har vært klar på å være takknemlige ovenfor spillerne for at vi har kommet frem til denne løsningen. Vi som spillere har kjent at situasjonen klubben har havnet i er rett og slett begredelig, og nå rant vannet ut av begeret. Man kan peke finger på mange, og på hva som har gått galt, men det viktigste nå er at Ham kam skal klare seg. Det er det eneste fokuset. Og det håper jeg virkelig sterkt!"

Videre forteller han:

"Avtalen vi har kommet frem til er at jeg skal trene med Ham kam denne uka, og spille kampen på lørdag mot Ull Kisa. Dette er for at klubben er helt i beit på spillere, og kan såvidt stille et slagkraftig lag, derfor gjør jeg dette som en siste gest til klubben før jeg takker for meg. Jeg skal kjempe til siste slutt, men etter lørdag er en epoke over.

Takk til alle mennesker jeg har møtt på veien i Ham kam, være seg supportere, spillere, sponsorer og andre rundt klubben. #hamkam #kjemper #videre"

Etter kampen mot Ull/Kisa vil Gundersen stå med 91 kamper i grønt og hvitt. Foreløpig har han scoret 31 mål for Kamma. 

Det er forventet at flere følger etter Gundersen og gjør det klart at de forlater HamKam de nærmeste dagene. 

HA holder deg oppdatert. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.