Gundersen skriver følgende på sin Facebook-profil:

"Takk for meg. Etter litt over 3 år i Ham kam fotball skilles våre veier. Siden 2011 har det vært oppturer og nedturer. Fra å ligge øverst på tabellen og nyte tilværelsen, til å ligge nederst og virkelig kjempe mentalt og fysisk hver eneste dag. For det har vi gjort, kjempet. Alle som en. Nå er det dessverre blitt sånn at jeg er blitt bedt om å gi meg i Kamma for å redde klubben fra konkurs. Den sportslige og økonomiske statusen gjør at det er eneste løsningen for klubben. Og det er jeg veldig lei meg for.

Likevel gir jeg meg med meget god samvittighet på at dette grepet er med å hjelpe klubben til å fortsette. Fortsette til å prege norsk fotball slik de har gjort i flere tiår. Klubben har vært klar på å være takknemlige ovenfor spillerne for at vi har kommet frem til denne løsningen. Vi som spillere har kjent at situasjonen klubben har havnet i er rett og slett begredelig, og nå rant vannet ut av begeret. Man kan peke finger på mange, og på hva som har gått galt, men det viktigste nå er at Ham kam skal klare seg. Det er det eneste fokuset. Og det håper jeg virkelig sterkt!"

Videre forteller han:

"Avtalen vi har kommet frem til er at jeg skal trene med Ham kam denne uka, og spille kampen på lørdag mot Ull Kisa. Dette er for at klubben er helt i beit på spillere, og kan såvidt stille et slagkraftig lag, derfor gjør jeg dette som en siste gest til klubben før jeg takker for meg. Jeg skal kjempe til siste slutt, men etter lørdag er en epoke over.

Takk til alle mennesker jeg har møtt på veien i Ham kam, være seg supportere, spillere, sponsorer og andre rundt klubben. #hamkam #kjemper #videre"

Etter kampen mot Ull/Kisa vil Gundersen stå med 91 kamper i grønt og hvitt. Foreløpig har han scoret 31 mål for Kamma. 

Det er forventet at flere følger etter Gundersen og gjør det klart at de forlater HamKam de nærmeste dagene. 

HA holder deg oppdatert. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00