• UTFORDRER HOLST: Tor Torgersen, som her blir overlistet av Elverums Peder Nersveen, er ikke tilfreds med tittelen reservekeeper. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Søndag ble Emil Holst henvist til benken da Tor Torgersen voktet HamKam-buret i 1-2-tapet for Elverum.

Torgersen, som burde hindret Elverums utlikning, men som også vartet opp med flere gode redninger, vil gjerne beholde hanskene når alvoret begynner i april.

- Jeg er hentet hit for å være en utfordrer til Emil. Jeg har fått beskjed om at den beste står, og jeg synes vi er jevne. Men Emil er ung og et spennende talent, analyserer Torgersen i videoen over.

Se og hør hva trener Kent Bergersen tenker om keeperduellen i toppen av saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.