HAMAR: I 20 år har Odd Bekk hatt ansvaret for sko, drakter og baller på Briskeby. I alle disse åra har han tatt til takke med et kombinert kontor/materialrom på seks fattige kvadratmeter.

Der inne har han merkelig nok funnet plass til fire fulle draktsett, treningsoveraller, oppvarmingssett, 150 par sko og 80 fotballer.

Litt trangt
- Litt trangt, kan du si, smiler «Bekker'n» som ga seg som togkonduktør etter 37 år i jernbanen, for seks år siden.

Foran den avgjørende kampen mot Aalesund om snaue to uker, er det meningen at Bekk & Co. skal flytte alt utstyret over i nye lokaler.
- Da får jeg 45 kvadratmeter til disposisjon, sier kontinuitetsbæreren, som har vært med på fire opprykk og tre nedrykk siden han tok fatt for snart 20 år siden.
Odd Bekk har vært med på planleggingen av sine egne to rom, pluss garderoben på nye Briskeby.

Med klappstoler
- Selve garderoben får plass til 29 mann. Jeg foreslo klappstoler, og ønsket ble heldigvis innvilget. Jeg har ikke hørt om andre klubber som har klappstoler. Nå blir det enklere å holde garderoben ren.

I tilknytning til de nye garderobene, finner vi eget rom for fysioterapeut, egen trenergarderobe, to boblebad, et kuldebad, badstu, pluss dusjer og toaletter.
Det blir en helt annen verden for mannen som i utgangspunktet skal jobbe halvdag som materialforvalter.
Rosenborg har til sammenligning fire mann til å ta seg av utstyret.

Fire-fem liter
Når HamKam spiller bortekamp, har Bekk ansvaret for to draktsett, oppvarmingsdresser, regntøy, stadionjakker, frukt, drikke og kjeks.

- På TV ser vi at Arne Erlandsen - akkurat som spillerne - drikker hele tida under kampene?
- Ja, han heller i seg fire-fem liter vann på hver kamp!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.