HAMAR: I 20 år har Odd Bekk hatt ansvaret for sko, drakter og baller på Briskeby. I alle disse åra har han tatt til takke med et kombinert kontor/materialrom på seks fattige kvadratmeter.

Der inne har han merkelig nok funnet plass til fire fulle draktsett, treningsoveraller, oppvarmingssett, 150 par sko og 80 fotballer.

Litt trangt
- Litt trangt, kan du si, smiler «Bekker'n» som ga seg som togkonduktør etter 37 år i jernbanen, for seks år siden.

Foran den avgjørende kampen mot Aalesund om snaue to uker, er det meningen at Bekk & Co. skal flytte alt utstyret over i nye lokaler.
- Da får jeg 45 kvadratmeter til disposisjon, sier kontinuitetsbæreren, som har vært med på fire opprykk og tre nedrykk siden han tok fatt for snart 20 år siden.
Odd Bekk har vært med på planleggingen av sine egne to rom, pluss garderoben på nye Briskeby.

Med klappstoler
- Selve garderoben får plass til 29 mann. Jeg foreslo klappstoler, og ønsket ble heldigvis innvilget. Jeg har ikke hørt om andre klubber som har klappstoler. Nå blir det enklere å holde garderoben ren.

I tilknytning til de nye garderobene, finner vi eget rom for fysioterapeut, egen trenergarderobe, to boblebad, et kuldebad, badstu, pluss dusjer og toaletter.
Det blir en helt annen verden for mannen som i utgangspunktet skal jobbe halvdag som materialforvalter.
Rosenborg har til sammenligning fire mann til å ta seg av utstyret.

Fire-fem liter
Når HamKam spiller bortekamp, har Bekk ansvaret for to draktsett, oppvarmingsdresser, regntøy, stadionjakker, frukt, drikke og kjeks.

- På TV ser vi at Arne Erlandsen - akkurat som spillerne - drikker hele tida under kampene?
- Ja, han heller i seg fire-fem liter vann på hver kamp!
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00