Hamar
Erik Tønne og Stabæks målvakt Guro Pettersen havnet i Twitter-krangel om hvem som fortjente størst bonus av kvinnelandslaget og U21-gutta.
Nå har Serieforeningen meldt saken inn til påtalenemnda i NFF for å «få en avklaring på hva kvinnelige fotballspillere skal måtte tåle av hets og håning fra en mannlig kollega»
- Dette synes jeg bare er leit. Fordeling av bonus bryr jeg meg egentlig ikke om og reagerte kun på en tweet fra Guro Pettersen. I tillegg har jeg snakket og beklaget overfor Serieforeningens leder Richard Jansen. Han avsluttet med å invitere meg til Stabæks neste hjemmekamp. Dagen etter ber han om at jeg skal granskes, sier en overrasket Erik Tønne.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.