På ferie med familien har trønderen spist bra mat og nytt godt drikke, slappet av, og pratet med eierklubben sin, Sheffield United.
- Jeg har gitt beskjed om hva jeg ønsker, sier han.

Vil bli ut sesongen

Som kjent har den britiske klubben rett til å hente han tilbake i dette overgangsvinduet hvis de skulle ønske det.
- Vi har kontrakt med Tønne ut året. Han er leiesoldat for oss nå, og det er opp til Sheffield United om de vil ha han tilbake i dette vinduet eller ikke. Men vi har ikke hørt noe, og derfor regner jeg med at han blir ut sesongen selv om ting kan skje fort i fotball, sier Vegard Skogheim, som selvsagt krysser fingrene for å få beholde sin toppscorer.
For hovedpersonen selv så hersker ingen tvil om hva som ønskes.
- Det var noe kommunikasjon mellom oss nå i ferien i forhold til hvordan jeg har det og hva jeg selv ønsker, sier Tønne, og fortsetter:
- Jeg ga beskjed om at jeg har et håp om å få fortsette her resten av sesongen. Og slik som det ser ut nå, så skal jeg også være det.
- Hvor store er sjansene for at du må vende tilbake igjen?
- Det kan jeg nesten ikke si noe på. Det avhenger jo av skader og litt sånne ting, sier han.

85-årslag

Kammas andre spisshåp, Tore Andreas Gundersen, kan fortelle om en lite robust ferie.
- Jeg reiste en tur til Sverige og Gotland. Så reiste jeg videre til Sunne på 85-årslaget til bestemor, sier han.
Videre forteller spissen om at selvtilliten har gått litt i bane den første halvdelen av sesongen.
- Det går opp og ned i et idrettsliv. Sånn er det bare. Jeg skal klinke inn goaler på trening, så kommer vel scoringsformen tilbake etter hvert, sier han.

Se video her!

Knallhardt fra start

For Kamma-gutta var det ingen nåde på første oppmøte etter ferien.
Flere serier med både push-ups, situps og diverse drag opp og ned langs Briskeby-matta var blant øvelsene den første treningen hadde å by på.
- Det må gjøre litt vondt for å få til en kvalifiseringsplass slik vi ønsker. Spillerne har godt å kjenne litt på pusten igjen, sier Skogheim.
Det ble for mye for en av spillerne, som måtte ta en spypause etter p ha tatt et løpsdrag for mye.
- Vi fikk til og med ut litt mageinnhold utpå der, flirer Skogheim.
Allerede lørdag er det treningskamp borte mot Elverum klokka to. Første seriekamp er om halvannen uke, da Mjøndalen kommer til Briskeby på besøk.
Fredrik Sjølstad var småsyk og dermed ikke på plass på treningsfeltet i kveld. Vegar Bjerke, Sigurd Bølla og Kristoffer Hagen er fremdeles ute en stund med skader.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.