HAMAR: I forbindelse med onsdagens kamp mot Tromsø, bekreftet HamKam-direktør Truls Haakonsen overfor HA-sporten at Sebino Plaku er leid ut til gamleklubben Dinamo Tirana.

I går tok den lille albaneren farvel med lagkameratene etter treningsøkten på Briskeby.
Med to utenlandske spillere på vei inn i Ante Vitaic og Leonardo da Silva, var HamKam tvunget til å sende to utlendinger den andre veien. Kvoten var full, inntil Roman Kienast ble lånt ut til Helsingborg, og Plaku nå altså er tilbake i hjemlandet.
Plakus kontrakt med HamKam løper i tre og et halvt år til.
Året før spissen kom til Briskeby, noterte han seg for 16 mål på 22 kamper for bunnlaget i hjemlandet. Men etter overgangen til HamKam har Plaku opplevd et lite treningssjokk, og har for det meste gått skadet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.