Andreas Hippe Fagereng er glad for muligheten han får, og til hamKam.no har han følgende å si: 

- Dette var veldig overraskende og veldig gøy. Det har selvfølgelig vært noe jeg har drømt om, men når telefonen kommer, så kommer det brått på, ser Fagereng.

G19-landslagstrener Gunnar Halle har tatt ut troppen til treningssamlingen i Tønsberg 3.-7. juni.  Laget kvalifiserte seg til G19-EM i vår, etter å ha slått Kroatia og Tyskland i kvalifiseringen. EM arrangeres i Armenia 14. - 27. juli.  

- Dette er en viktig samling, spesielt med tanke på at det er siste gang vi samles før mesterskapet. Det er nyttig og viktig for spillerne å få vist seg frem og prestert i forkant av det endelige tropputtaket til EM. Vi gleder oss stort til sommerens mesterskap, og skal bruke denne samlingen godt for å optimalisere forberedelsene, sier Halle til fotball.no.

Her er hele troppen:

Kristoffer Klaesson - Vålerenga

Mads Hedenstad Christiansen - Lillestrøm

Andreas Hippe Fagereng - HamKam

Erik Tobias Sandberg - Lillestrøm

Colin Rösler - Manchester City

Jonas Fredriksen - Sogndal

Sebastian Jarl - Sarpsborg 08

Jesper Daland - Start

Edvard Tagseth - Liverpool

Halldor Stenevik - Strømsgodset

Robert Williams - Stjørdals/Blink

Kevin Martin Krygård - Haugesund

Mikael Tørset Johnsen - Rosenborg

Mikael Ugland - Start

Johan Hove - Strømsgodset

Markus Solbakken - HamKam

Joshua Kitolano - Odd

Jørgen Strand Larsen - Sarpsborg 08

Marcus Holmgren Pedersen - Tromsø

Elias Hage - Grorud

Erik Botheim - Rosenborg

Jakob Maslø Dunsby - HIFK

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.