• FORNØYD: Fredrik Sjølstad er strålende fornøyd etter 3-1 mot Elveurm. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

I lørdagens HA fortalte vi historien om Fredrik Sjølstad og Ulrik Balstad, som ble gode venner under et treningsopphold på La Manga i fjor vinter.

Da Elverum-spilleren i samme avisartikkel fikk komme til orde, gikk han til angrep på kompisen i naboklubben. 

- Sjølstad må klare å spille 90 minutter. Det er jo alltid noe med ham. Kanskje han kan bli leder i Norsk Hypokonderforening, foreslo en spydig kamerat.

Søndag ga Sjølstad svar på tiltale ved å spille 90 gode minutter i HamKams 3-1-seier over Elverum. Etter kampen er han ekstra godt fornøyd med trepoengeren - nettopp på grunn av Balstads frekkheter i HA.

- Det var deilig å slå ham i dag, sier Sjølstad blant annet i videoen øverst på siden.

Se hele intervjuet med Sjølstad over!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.