Erik Tønne var på utlån i HamKam vårsesongen i 2013, fra engelske Sheffield United. Han fikk totalt 21 kamper og noterte seg for fire scoringer for grønnbuksene.

Gikk til Sandnes Ulf

Etter en halv sesong i Kamma ble han på høsten lånt videre ut til den daværende eliteserieklubben Sandnes Ulf, hvor han etter sesongen gjorde overgangen permanent.

I dag, 30. juni gikk Tønnes kontrakt med Sandnes-laget ut, da ble han like så godt invitert med på trening med det som per dags dato er Norges beste fotballag, det melder adressa.no.

RBK-interesse

Rosenborg-trener, Kåre Ingebrigtsen vil nemlig se nærmere på den anvendelige spilleren som kan bekle back-, kant- og spissrollen.

- Han har vært her i Rosenborg som juniorspiller. Siden den gang har han vært både i Norge og England og spilt fotball. Nå er han fristilt av Sandnes Ulf og har lyst til å trene. Samtidig har vi lyst til å se nærmere på ham, så da får han lov til å trene med oss, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

- Han er en allsidig herremann, som har spilt både back, kant og spiss. Det er en spiller jeg kjenner godt, og som ikke minst er trønder, sier Ingebrigtsen om 23-åringen.

Om den tidligere HamKam-spilleren får kontrakt med serielederen i eliteserien gjenstår og se, men Ingebrigtsen utelukker ingenting.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.