Erik Tønne var på utlån i HamKam vårsesongen i 2013, fra engelske Sheffield United. Han fikk totalt 21 kamper og noterte seg for fire scoringer for grønnbuksene.

Gikk til Sandnes Ulf

Etter en halv sesong i Kamma ble han på høsten lånt videre ut til den daværende eliteserieklubben Sandnes Ulf, hvor han etter sesongen gjorde overgangen permanent.

I dag, 30. juni gikk Tønnes kontrakt med Sandnes-laget ut, da ble han like så godt invitert med på trening med det som per dags dato er Norges beste fotballag, det melder adressa.no.

RBK-interesse

Rosenborg-trener, Kåre Ingebrigtsen vil nemlig se nærmere på den anvendelige spilleren som kan bekle back-, kant- og spissrollen.

- Han har vært her i Rosenborg som juniorspiller. Siden den gang har han vært både i Norge og England og spilt fotball. Nå er han fristilt av Sandnes Ulf og har lyst til å trene. Samtidig har vi lyst til å se nærmere på ham, så da får han lov til å trene med oss, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

- Han er en allsidig herremann, som har spilt både back, kant og spiss. Det er en spiller jeg kjenner godt, og som ikke minst er trønder, sier Ingebrigtsen om 23-åringen.

Om den tidligere HamKam-spilleren får kontrakt med serielederen i eliteserien gjenstår og se, men Ingebrigtsen utelukker ingenting.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00