I 2012 var det keeper-krise i HamKam da både Ivar Rønningen og Dyre Ekeberg Schjerve var ute med langtidsskader.

Irske Gary «Hulken» Hogan ble lånt inn og debuterte på Gjemselund i bortemøtet med erkerival Kongsvinger 28. april. Han holdt nullen og HamKam vant enkelt 3–0. Dessverre for Hogan endte det 0–5 i favør KIL i returoppgjøret på Briskeby.

Sisteskansen fikk til slutt 15 kamper for grønnbuksene før han forlot Hamar og HamKam i september.

Torsdag ble han presentert som Stjørdals-Blinks nye hovedtrener. Han skal trene laget sammen med engelske Tom Dent. De har begge skrevet under for to år.

Det er derfor duket for en retur til Briskeby for Hogan, for Stjørdals-Blink spiller også neste sesong i avdeling med HamKam.

Blink imponerte til tider denne sesongen, men endte til slutt som nummer sju i 2. divisjon avdeling 4. Ett poeng foran Brumunddal og to bak HamKam.

I Norge har Hogan spilt for klubbene Alta, Steinkjer, Sandefjord, Ullern og HamKam.

32-åringen har også spilt for Dublin City FC i Irland og Tallinna Kalev i Estland.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.