HAMAR: Ingen ting tyder på at Aas er aktuell for HamKam i høst.

- Vi har en muntlig samarbeidsavtale med Eidsvold Turn, og da vi fikk en forespørsel fra Geir Frigård, sa vi ja til å se på Christian Aas. Vi vet jo at han har sin bakgrunn fra Lyn, at han har spilt kamper på aldersbestemte landslag, og at han har vært bra på midtbanen for Eidsvold Turn i år. På treninger med oss har han dokumentert at han har teknikken i orden og har et bra blikk, sier Erlandsen.
- Det gikk bra. Moro å prøve seg litt på dette nivået, sa Christian Aas til HA-sporten etter den omgangen han spilte i internkampen mot juniorlaget.
Noen overgang i nærmeste framtid er ikke aktuelt. Aas regner med å spille sesongen ut i Eidsvold Turn.
- Han har vært med til gjensidig nytte for begge parter. Vi får sjekket ham, og han for referanser på nivået vårt. Det ligger ikke noe mer i det, i hvert fall ikke i dag, sier sportssjef Lars Tjærnås.
Aas er en av fire som har spilt alle kampene for Turn denne sesongen.
I Turn spiller han på midtbanen sammen med en tidligere HamKam-gutt, Kristian Skogsrud. Tangengutten er kaptein for Eidsvold Turn i år.
- Jeg kjenner flere av gutta i HamKam-stallen. Frode Bjørnevik og Tom Kristoffersen har jeg spilt sammen med i Turn. John Anders Rise og Truls Hagen er tidligere lagkamerater på aldersbestemte landslag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.