Både Truls Jevne Hagen og Kristoffer Hagen venter på operasjoner og er ikke med til La Manga.
Før helga ble det klart at Ulrik Balstad, Elverum, blir med som vikar for Jevne Hagen. Kenneth Di Vita Jensen blir hentet inn som sistemann i HamKam-troppen til ei treningsuke i Spania.
- Kenneth testet vi mot Ull/Kisa tidligere i vinter, og nå får vi sjansen til å se ham ei hel uke, forteller HamKam-trener Vegard Skogheim.

Kant og spiss

23-åringen spilte totalt 15 kampere for Hønefoss i eliteserien i 2013, sju av disse fra start.
- Kenneth kan spille både kant og spiss, og mot Ull/Kisa forsøkte vi ham som spiss, sier Skogheim, som forteller at Di Vita Jensen ennå ikke har funnet seg en ny klubb.
- Han jobber for å sikre seg kontrakt med en klubb, sier Skogheim, som ikke vil kommentere hvor aktuelt det er å hente den tidligere Hønefoss-spilleren.
Di Vita Jensen var utlånt fra Hønefoss til Ull/Kisa siste halvdel av 2012-sesongen, før han returnerte til klubben på Ringerike forrige sesong.
- Han var litt rusten forrige gang vi testet ham, men nå får vi mer tid sammen, forteller Skogheim.

Kun én trening per dag

HamKam reiser til La Manga på torsdag, og i løpet av den uka laget er i Spania, kommer Skogheim ikke til å trene flere fotballøkter enn hva laget gjør i ei normal treningsuke.
- Det blir ei fotballøkt per dag. I tillegg kommer vi til å legge inn noen økter med styrke, forteller Skogheim, som er i ferd med å planlegge treningsleiren.

La Manga-troppen

- 20 spillere er med til Spania, tre trenere og fire ledere, sier Skogheim som reiser med disse spillerne:
Emil Holst og Lars Øvernes (keepere), Torgeir Strand Osmo, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Pekka Lagerblom, Espen Fjeld, Ulrik Balstad og John Anders Rise (forsvarsspillere), Aziz Idris, Viktor Adebahr, Fredrik Sjølstad, Emil Sildnes, Christian Wirstad, Magnus Sylling Olsen, Henrik Lehne Olsen, Tore Andreas Gundersen, Kristian Eriksen, Daniel Bekkevold og Kenneth Di Vita Jensen (midtbanespillere/angrepsspillere).
HamKam møter Vålerenga (1. mars) og Stabæk (5. mars).
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.