HAMAR: Agenten, som er med Cayhane til Hamar, Tor Magnus Kubara, kaller den nye brassen for et råtalent.
Ubeskrevet blad
- Han er et ubeskrevet blad, oppdaget via vårt speidernett i Brasil. Vi så ham i tre kamper. Da scoret han til sammen fem mål. Han er en diger spiller til å være brasilianer, 1.90 lang, tøff i lufta, aggressiv, rask og målfarlig, sier Tor Magnus Kubara som jobber i agent-team med polakken Pavel Gunia og svensken Patrick Mörk.

De mest kjente spillerne denne trioen har hentet til Norge foran denne sesongen, er Strømsgodset-backen Joel Riddez, Sandefjordspissen Kjartan Finbogasson og Fredrikstad-backen Fernando Wallace.

Spent
- Cayhane er et stort talent, men jeg er veldig spent på hva han kan vise i løpet av den uka han skal tilbringe i Hamar, sier Tor Magnus Kubara, som også befant seg i bakgrunnen da den brasilianske forsvarsspilleren Edenyei viste seg fram på Briskeby for en måned siden. Han var en bra spiller, men fikk ingen kontrakt.

- Hvis Cayhane viser seg å være god, er det ingen ting i vegen for en kjapp overgang, mener Kubara.
- Vi henter Cayhane på bakgrunn av CV og referanser, som vi stoler på. Meningen er at han skal være med oss ei uke, sier HamKams sportssjef, Lars Tjærnås.

Ubeskrevet blad
Den nye brasilianske spilleren er et ubeskrevet blad. HA-sporten har ikke klart å finne noe om hans bakgrunn på nettet.

Men han er så spennende, at HamKam velger å hente ham til et treningsopphold på Briskeby.
Etter at Roman Kienast ble leid ut til Helsingborg, Sebino Plaku til Dimano Tirana og Marcus Pedersen ble skadd igjen, har det vært tynt med spisser i HamKam-stallen.

To ganger to mål
Klubbens første brasilianer, Leonardo, trener for fullt og kan kanskje bli den målskytteren Arne Erlandsen ønsker seg i serieinnspurten.

Han virket litt rusten og scoret ikke i debuten mot Tromsø, men kunne fort blitt matchvinner mot Vålerenga hvis Abiodun hadde lagt pasningen i siste spillesekund.
«Leo» nettet to ganger, både mot Gjøvik/Lyn mandag og HamKams juniorer i en internkamp onsdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.