BRUMUNDDAL - HAMKAM 1-3

Emil Holst var god mellom HamKam-stengene da grønnbuksene slo Brumunddal 3-1 på Sveum. I fjor fikk 16-åringen noen få sjanser i HamKam-målet - i år kan han feste grep om den bakerste posisjonen på Briskeby.

- Jeg kan sikkert bli fast, hvis jeg spiller bra og utvikler meg videre på trening og i kamp. Det er ganske jevnt mellom meg og Lars Øvernes. Han har noen sterke sider og jeg har noen sterke sider, sier U17-landslagskeeperen, før han utdyper.

- Jeg prater og dirigerer mye, og tar mye ansvar. Det er viktig bak der.

Åpen for ungdommen

HamKam-trener Vegard Skogheim uttrykker tydelig at den som er god nok, er gammel nok.

- Den beste keeperen står. I treningskampene får de stå like mye, men det kan selvfølgelig bli en 16 år gammel førstekeeper på briskeby i år. Det er tøff konkurranse mellom Emil og Lars, forteller sjefen.

Selvmål og Sildnes

Emil Holst fikk lite å gjøre på Sveum, mens Skogheim fikk mye å glede seg over i første omgang.

Etter 19 minutter i flomlys og snøføyk intet formsterke Fredrik Sjølstad seg inn i Dala-boksen. Ungguttens harde innlegg ble satt i eget mål av en uheldig Øystein Kvello.

Snaue ti minutter før pause rullet HamKam opp et nydelig angrep, og John Anders Rises lave innlegg ble enkelt omgjort til 2-0-ledelse av Emil Sildnes.

Sildnes la enkelt på til tre like etter, før Simen Haugen headet inn et halmstrå av håp for Brumunddal.

Brumunddal hevet seg etter hvilen, men klarte aldri å skae spenning. Et par stolpetreff nektet HamKam en større seier, og oppgjøret mellom samarbeidsklubbene endte med 3-1-triumf i grønnvhit favør.

- I første omgang er vi på, i annen er vi ikke på. Da slurver vi for mye. Vi har jobbet hardt med den defensive strukturen, og skal fokusere mer på den offensive biten framover, lover Vegard Skogheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.