Mjøndalen
Midtstopperen var Vegard Skogheim sin første signering, og treneren liker hva den nye spilleren har vist så langt.
- Vi har fått en veldig god spiller, slår Skogheim fast.

Gir forsvaret mer tempo

- Å erstatte Oddbjørn Lie er ingen enkel oppgave, men Christophe klarer det, i tillegg til å si den bakre fireren vår en ny dimensjon, forklarer Skogheim og peker på 25-åringens toppfart som den viktigste årsaken.
- Christophe er hurtig. I dag spilte han sammen med Pekka Lagerblom for første gang, og finnen er også ganske kjapp. Dette betyr at vi kanskje kan stå litt høyere med den bakre fireren, mener HamKam-treneren.

- Har gått fint

Selv lar en middels pratsom franskmann prestasjonene snakke for seg.
- Jeg synes det har gått fint de to første månedene som HamKam-spiller. Å spille ved siden av en erfaren mann som Pekka var en glede. Pekka har masse rutine og er med på å gjøre meg enda bedre, sier 25-åringen som er født i Cannes.
- Mjøndalen kom sterkt siste halvdel av forrige sesong, og jeg tror de blir enda bedre nå. Derfor var denne kampen en fin test for oss, mener midtstopperen.
Mjøndalen manglet nøkkelspillere som Mads Hansen, Martyin Strange, Bjarne Kortgård Ingebretsen og Christian Gauseth, mens HamKam kom til kamp uten Tore Andreas Gundersen.
Oppgjøret mot Mjøndalen ble en svært sjansefattig affære. Fredrik Sjølstad scoret på Kammas eneste sjanse før pause, mens Mjøndalen utliknet sin første sjanse etter pause.

Bedre etter pause

- Totalt sett er vi bedre etter pause, selv om vi taper den omgangen, mener Skogheim som ganske sikkert vil fokusere på den offensive biten av eget spill fram mot seriestart.
- Det defensive har vært viktigst fram til nå, og siden det ser brukbart ut, vil vi terpe på eget spill framover. Håpet er at vi i perioder skal bli mer gjennombruddshissig, forteller «Skogen», som mener testen i Mjøndalen var godkjent.
- Vi henger ikke med det første kvarteret, men vi jobber oss inn i kampen og gjennomfører en helt grei kamp. Og vi har fortsatt ikke tapt en treningskamp, smiler Skogheim.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.