• Christian Wirstad.
    FOTO: Pål Jacobsen

HamKam-stallen er allerede tynn. Nå blir den enda tynnere.

Christian Wirstad spilte mye under fjorårets sesong, men han har slitt med skader i hele år.

- Christian har dessverre vært veldig mye plaget av skader. Han føler ikke at han kommer opp på det nivået han ønsker. Vi er enig med ham, og dermed har vi blitt enige om å avslutte samarbeidet, sier trener Kent Bergersen.

Jonas Tekle har aldri klart å spille seg inn i Hamar-folkets hjerter, og nå er det over for Oslo-gutten.

- Jonas har også slitt med skader og form. Han har pendlet fra Oslo, og jeg tror det har tatt veldig mye energi fra ham. Vi gikk med på å avslutte samarbeidet, sier Bergersen.

- Ser dere etter en erstatter for Tekle?

- Vi ser alltid etter spillere som kan forsterke oss, men vi har ikke all verdens penger å rutte med. Vi får ikke veldig mye mer å bruke, selv om disse to gir seg, sier Kent Bergersen.

HamKam har kun to friske spisser: Bajram Ajeti og Valentin Blaka.

Marius Holt har vært skadet lenge, mens Christopher Mbamba røk korsbåndet i forrige hjemmekamp mot Træff.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.