Follo - HamKam 0-2

HamKam tok tre viktige poeng da Follo ble slått 2-0 i en litt kjedelig og sjansefattig kamp på Ski Stadion lørdag.

- Vi er solide som kommer hit og vinner. Vi visste at det kom til å bli tøft, men vi takler oppgaven, sier HamKam-trener Kevin Knappen til HA-sporten.

Han var derimot ikke fornøyd med spillet før hvilen.

- De skaper ikke all verdens store sjanser, men det er nesten hele tiden. Vi er ikke gode nok de første 30 minuttene - og vi var heldige som ledet til pause, sier han.

John Anders Rise, som så kampen var tribunen, sa følgende idet dommeren blåste av:

- Vi vinner,  og det er viktig. Nå er det bare poengene som gjelder. Vi gjør det vanskelig for Alta å ta innpå, sier han. 

svak førsteomgang

Selv om vertene styrte det meste av banespillet, var det Kamma som kunne smile etter de første 45 minuttene.

Juan Manuel Cordero scoret sitt første Kamma-mål da han ble spilt gjennom inne i boksen, bommet på ballen, men traff på forsøk nummer to, slik av målvakt Knut Skjærstein var totalt utspilt. 

Follo hadde flere gode muligheter, men verken brasseforsøket til Misim Selmani eller et langskudd fra Vestvatn gikk på innsiden av metallet. 

Nordli-scoring

Andreomgangen var ikke spesielt underholdende, men Simen Bolkan Nordli, som kom inn for en svak Håvard Haugen Dalseth var iskald da han banket ballen inn fra kloss hold etter 69 minutter.

Follo tok foten av gassen etter scoringen, mens HamKam kontrollerte inn seieren. 

Alta mistet poeng

Søndag spilte Alta uavgjort mot Grorud og tapte dermed viktig terreng i opprykkskampen. Nå leder HamKam serien med åtte poeng og tolv plussmål med fire serierunder igjen å spille.

HamKams lag (4-4-1-1): Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Jacob Egeris, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Håvard Haugen Dalseth (Simen Bolkan Nordli fra 57.), Markus Solbakken, Truls Jevne Hagen, Ole Erik Midtskogen - Ivar Sollie Rønning, Kevin Beugré (Marius Bratberg Lund fra 87).

Benken: Lars Jendal, Marius Bratberg Lund, Simen Bolkan Nordli, Sander Eng Strand, Mikkel Gran Frankmo, Markus Nagelstad. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.