De frammøtte på Skagerrak Arena ble vitne til en pangåpning på kampen, da det ikke skulle gå mer enn to minutter før HamKam gikk opp i ledelsen. Fredrik Semb Berge er klønete og sklir, slik at Emil Sildnes får fri bane mot Odd-keeper Sondre Rossbach. Alene med sisteskansen legger "Silda" ballen i nærmeste hjørne til 1-0-ledelse for HamKam.

Utlignet

Jone Samuelsen likte dårlig å ligge under, og før det hadde gått ett minutt etter Kamma-scoringen så stanget den tidligere Viking-spilleren inn utligningen etter innlegg fra venstre.

Etter de to målene dabbet tempo og intensitet litt av. Odd holdt mye på ballen, men skapte få store målsjanser. HamKam på sin side var farlige på kontra uten å få uttelling.

Dermed var stillingen 1-1 til pause.

Kalddusj

Andreomgang startet som den første sluttet. Odd gikk rett opp og presset, og lang tid gikk det ikke før sjuoperasjonen var et faktum.

Henrik Kjelsrud Johnsen kom inn som innbytter ved pause, og på sitt første spart på ballen gjorde han 2-1 til Odd.

Selv om Odd hadde mest ball og kom til drøssevis med innlegg, cornere og avslutninger, spilte heller ikke HamKam helt ueffent. Da de en sjelden gang kom på visitt framover så ble det ofte farlig, spesielt da Adebahr klinte til fra distanse og Odd-keeper Rossbach måtte strekke seg så langt han klarte.

Flere mål ble det likevel ikke, og Odd gikk dermed seirende ut med 2-1. Likevel kan man absolutt gi HamKam godkjent for innsatsen.
 

HamKam (4-2-3-1): 

Lars Øvernes - Claudio Barreiro, Pekka Lagerblom, Christophe Psyché, John Anders Rise - Aziz Idris, Kristoffer Hagen - Victor Adebahr, Emil Sildnes, Fredrik Sjølstad - Daniel Bekkevold. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.