Bryne
Ballen går ikke like fort på det gode gamle naturgresset som på en strøken kunstgressbane. Og HamKam spilte ikke rundt Bryne slik de gjorde med Ranheim.
Det ble noen flere feilpasninger. Og det ble noen flere brudd imot.
I tillegg hadde banemesteren latt gresset være akkurat så langt uten at de gikk an å påpeke at det var mistenkelig langt.
Men det var i hvert fall ikke klippet ned til HamKams fordel.
- Jeg la merke til det før kampen, smiler Vegar Bjerke.

Bare slått Vard

Og med statistikkene i hånda er det ikke lett for å HamKam-gutta å snakke seg unna problemet.
For de fire tapene de er blitt påført har kommet i tur orden på bortebane. På ei fæl bane i Ulsteinvik. På ei nesten like fæl bane i Sandefjord. På ei brukbar ei i Fredrikstad.
Og på ei ganske fin ei i går mot Bryne.
Kun en kamp er vunnet på naturgress. Mot Vard i Haugesund.
- Jeg skjønner hvor du vil. Kanskje vi ikke er så gode under slike forhold hvor det kreves mer kjemping, sier kaptein Oddbjørn Lie til slutt.
Noen minutter før hadde han stått beinhardt på at HamKam hadde gjennomført en god bortekamp. At dette bare var en sånn dag hvor det gikk galt til slutt.
Men det spørs da om det er så tilfeldig.

Tønne irritert

- Det er ingen hemmelighet at vi er bedre på kunstgress, men vi skulle vunnet denne kampen likevel, sier Erik Tønne.
Han var fortsatt irritert på seg selv etter at han hadde misbrukt et par store sjanser i første omgang. Den ene etter et innlegg fra Emil Dahle. Den andre da han kom gjennom alene og headet altfor løst. Det var et dårlig valg. For han hadde plenty med tid.
- Jeg burde selvsagt skutt, sier HamKam-spissen og rister på hodet.
Derfor tok han seg også ei god tenkepause på naturgressmatta etter kampen (det store bildet. Slik fikk han føle HamKams problem helt inn på kroppen.
Sjansemessig var HamKam hvassere en Bryne.
Men da Vegar Landro fikk slå innlegget fra høyre upresset, dukket Oddbjørn Skartun opp rett bak John Anders Rise som ikke fikk blokkert.
Det gikk for fort for Lars Øvernes. Og der satt kampens eneste goal.
Som gjorde at HamKam fikk sitt fjerde tap på naturgress.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.