Å slippe inn under et mål i snitt er ofte en god oppskrift på å rykke opp. Så langt står HamKams forsvarsevne til klart godkjent.

0,9 baklengsmål per kamp er beviset på at Kamma har fått betalt for den jobben nyansatte Kent Bergersen måtte gjøre da han kom til en klubb nærmest uten spillere.

Like godt har naturlig nok ikke grønnbuksene lykkes med det vanskeligste i fotball: skape sjanser og score mål.

Til nå har HamKam et scoringssnitt på 1,3 mål per kamp. Av 56 lag i norsk 2. divisjon har 41 klubber scoret flere mål enn HamKam!

Det er derfor enkelt å se hvor Kamma har mest å hente.

Flere har stilt spørsmål om HamKam fysisk er godt nok rustet denne sesongen.

Så langt har HamKam til gode å ligge under til pause. Tre ganger har Kamma ledet midtveis, sju ganger har det stått uavgjort.

HamKam har vunnet den siste omgangen tre ganger, spilt uavgjort fire og tapt tre.

Statistikken forteller derfor om et Kamma-lag som er litt sterkere før pause. Statistikken for baklengsmål forteller også at sju av totalt ni har kommet etter halvtidshvilen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.