Petter Vaagan Moen gjorde seg tidlig bemerket som et av HamKam største talenter i yngres avdeling på 80-tallet.

Allerede som 17-åring debuterte han for A-laget til HamKam, men det var som 19-åring, i Ståle Solbakkens første sesong som HamKam-trener, at Vaagan Moen fikk sitt gjennombrudd. Da spilte han 27 kamper for grønnbuksene i sesongen som ble kronet med opprykk til eliteserien.

Etter to gode sesonger i eliteserien vakte det likevel oppsikt da HamKam solgte Vaagan Moen for hele ti millioner kroner til Brann høsten 2005. Deretter ble det fem gode sesonger for Brann.

Vaagan Moen gikk på fri overgang til London-klubben Queens Park Rangers ved nyttår 2011, men den engelske drømmen viste seg etter hvert bare som et mareritt da Hamar-gutten stort sett ble sittende på benken. Han ble aldri noen favoritt hos QPR-manager Neil Warnock. Han stoppet på sju ligakamper og en cupkamp for London-klubben, før han havnet i LSK i 2012. Der ble Petter Vaagan Moen raskt en publikumsyndling. 29 mål i cup og serie på tre sesonger for en offensiv midtbanespiller er et kvalitetstegn.

Strømsgodset var derfor svært fornøyd da de sikret seg Vaagan Moen på en fri overgang før 2015-sesongen.

Og fra 2017 er det Briskeby igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.