- Jeg har kjent litt smerter i foten en stund, men det var først etter treningen tirsdag smertene ble så store at jeg hadde vansker med å gå, sier Syver Karlsen.

Modølen ble derfor sendt direkte på røntgenundersøkelse etter treningen, og beskjeden var nedslående.

- Det er en liten brist i det ytterste beinet i venstrefoten min, et såkalt tretthetsbrudd, forteller Syver Karlsen.

I løpet av dagen skal HamKams lege, Håvard Strand, informerer unggutten om hvordan veien tilbake til fotballbanen blir.

- Det er for tidlig å si noe om hvor lang tid dette vil ta, men Strand fortalte meg i går at det i alle fall vil bli to uker uten fotball, sier Syver Karlsen som fram til nå har vært en av de desidert mest positive nykommerne i årets HamKam-stall.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.